Kyllingesalat med oliven kan serveres som en selvstændig ret til frokost eller som natmad til en fest.
Opskrift
1/2 kylling
1 stort løg
1 lille bundt persille
salt
2-3 gulerødder
1 kg aspargeskartofler
2 dl grønærter
150 gram saltagurker eller franske cornichoner
4 hårdkogte æg
3-4 spsk lime- eller citronsaft
ca. 300 gram mayonnaise
Til pynt:
6-7 spsk mayonnaise
10-15 oliven
2-3 saltagurker
1 stor tomat
Kom den halve kylling, løget og persillen i en gryde. Hæld lidt vand ved, og tilsæt salt. Bring det i kog, skru ned for varmen, og lad det koge videre i 20 minutter. Skræl gulerødderne, og kom dem i sammen med persillen. Lad det hele simre yderligere i 20-30 minutter uden låg. Når kyllingen er kogt, skal der ikke være ret meget vand tilbage.
0 Comments