1 knivspids stødt safran opløst i 2-3 spsk varmt vand
olie
Skræl, og kog kartoflerne i letsaltet vand. Pisk æggene sammen, og tilsæt salt og peber og dit foretrukne krydderi. Riv kartoflerne på rivejernets grove side. Bland æggemassen sammen med kartoflerne. Kom olien i en pande, og vent, indtil den er helt varm. Med en ske formes en bolle af farsen. Kom den på panden, og gør den flad som en lille pandekage. Størrelsen kan variere, men stykkerne kan have en diameter på 6-7 cm.
Formålet med altomiran.dk er at holde interesserede danskere og herboende dansk-iranere opdateret med blogindlæg, film- og boganmeldelser, madopskrifter, historier, rejseberetninger, nyheder, billeder og begivenheder fra og om Iran. Holdet bag er taknemmelig for, at du læser netop disse ord. Det må betyde, at du er en nysgerrig sjæl. Vi håber, at du blev/bliver klogere på, hvad Iran er for et land, og at du i fremtiden får lyst til læse med noget oftere. Vi ses!
En dokumentar om Iran
Viktors Farmor
STØT ALT OM IRAN
Alt Om Iran modtager ikke mediestøtte, bruger ikke pop-up-reklamer og har ikke nogen betalingsmur.
Støt vores utrættelige arbejde ved at donere et valgfrit symbolsk beløb (eksempelvis 50, 100, 200, 500 eller 1.000 DKK) via følgende crowdfundingsite:
0 Comments