Opskrift:
olie til stegning
2 løg, hakket
1 tsk gurkemeje
500 gram lammekød i tern
6-7 bladselleristængler
1-2 spsk frisk mynte, evt. tørret
1 lille bundt bredbladet persille, hakket
1 dl lime eller citronsaft
salt & peber
evt. grønt drys
Steg løgene gyldne i en gryde. Tilsæt gurkemejen. Kom kødet i, og svits det sammen med løget. Tilsæt salt og peber. Tilsæt ca. 5 dl vand, og lad kødet koge på lavt blus, indtil det er næsten mørt. Rens, og skyl bladsellerien. Skær alle bladene af, på nær de små og lysegrønne. De mørkegrønne blade kan ikke bruges, da de er bitre. Skær stænglerne i 3-4 cm lange stykker, og svits det hele et par minutter. Blad det hele sammen med kødet, og smag til med lime- eller citronsaft, salt og peber. Drys med grønt og servér.
0 Comments